Skip to content

Vælg en afdeling:

Karina Paludan

Karina er ejer af House of Pole og uddannet Cand. Soc. SEM fra Copenhagen Business School. Hun har danset siden 2009, og undervist siden 2010. Hun har en forståelse for, at ikke to personer er ens. Derfor tager hun også tit udgangspunkt i elevernes individualitet, når det kommer til tricks og kombis, såvel som dansetrin.

 

Emilie

Emilie er vild med smidighedstricks, og derfor underviser hun også mange af vores flexy timer. På hendes timer vil du blive udfordret både på styrke, smidighed og udholdenhed, nogle af de ting Emilie elsker ved pole. Hun kan godt lide at lave kombinationer, der kan finpudses, og hun er glad for akrobatiske ting, så du vil ofte også øve hoved- eller håndstand på hendes timer.

 

Kristvør

Kristvør Aerial silk underviser

Kristvør er en yderst glad og smilende pige, og kommer du i dårligt humør, så garanterer vi for, at du går herfra glad. Her finder du en virkelig motiveret og udadvendt instruktør. Kristvør under viser i både Aerial hoop, Aerial silk og poledance. Hun taler flydende dansk og engelsk, men er oprindeligt færing.

 

 

 

 

 

 

Anja

AnjaAnja er en inspirerende pige, der med sin gode energi formår at motivere deltagerne til at prøve nye spins og tricks i pole’n. Udover at dyrke poledance har Anja en hiphop baggrund, som HoP-eleverne kan nyde godt af på poledance timerne. Her bliver det tydeligt, hvordan poledance kan få en udtryksform, der er mere street. Efter en time med Anja, kan I være sikre på at være ømme i musklerne dagen efter.

 

 

 

Alena

AlenaAlenas power og interesse for fitness og dans kommer i høj grad til udtryk i hendes timer. Efter en opvarmning til glad dansemusik, så er timen skudt i gang. I hendes undervisning bliver både rytme og styrkeelementet i poledance sat i centrum. Ud over poledance er Alena med i et dansecrew. Denne danseerfaring kommer særligt til udtryk i hendes opvarmning og kombinationer af tricks og spins.

 

 

 

 

Pole Winter camp 2013 0587

Melina

Melina er vores græske instruktør. Hun har en baggrund som moderne danser og besidder både en styrke og fleksibilitet, som virker inspirerende på både kollegaer og elever. Melina har altid et nyt trick eller en ny kombination klar i ærmet, når hun underviser, da hun hele tiden ønsker at motivere og udfordre sine elever.

 

 

 

 

Ry hjemmeside

Pernille Ry

Ry er perfektionist. Dette gør hende dog ikke skrap – tværtimod har Pernille et blidt væsen med masser af spræl i. Pernille har en bred dansebaggrund, og kan med hendes pædagogiske evner lære dig en masse spins og tricks, der er tilpasset dit pole-niveau.

 

 

 

 

 

StinaDanish-Summer-Pole-Camp-2012-14

Stinas gode humør og passion for poledance og fitness danner et fantastisk grundlag for nogle dejlige timer. Med en effektiv og hård opvarmning, er der taget hul på timen, og de første smil vil allerede dukke frem her! Hun ser måske blid ud, men I vil bestemt ikke blive snydt for masser af hård træning!

 

 

 

 

 

 

Maria

Maria er en rigtig dansepige. Hendes glæde og entusiasme for dans, vil med garanti smitte af på dig, og du vil få stor glæde af Marias begejstring for at lære fra sig. Hendes kreativitet skinner igennem på timerne med flotte sammensætninger af forskellige spins og dansetrin.

 

 

 

 

Vi GLÆDER os til at byde dig velkommen i vores poledance studie København!

 10428229_10154327462610716_6735898162311992324_o