Skip to content

Vælg en afdeling:

KarinaHar du nogensinde fejret din egen eller en vens fødselsdag på en pole sammen med de andre gæster?

For de fleste er svaret nej, hvilket er ærgerligt, da en times poledancing er en fantastisk underholdende måde at bruge sin tid på.

Hvis du står og mangler inspiration til fødselsdagsaktiviteter, enten til dig selv eller til en god ven, vil vi gerne hjælpe dig. Vi kan enten hjælpe dig med et poledancing gavekort eller med at afholde et poledance fødselsdagsarrangement for fødselaren, venner og bekendte.

 

Sådan foregår det

Vi starter med en grundig opvarmning, så alle er klar til det der efterfølgende skal ske. Når vi har opvarmet går vi i gang med de forskellige grundteknikker i poledancing. Herefter går vi i gang med at lære forskellige spins og tricks.

Under hele arrangementet vil der være tid til at filme og tage billeder, hvis det ønskes.

 

En sjov gave der vil blive talt om i lang tid

”Kan du huske dengang vi fejrede din fødselsdag ved at poledance sammen med alle dine venner?”

Der findes ikke mange emner, der har samme kraft til at starte en samtale som poledancing. Der vil altid være ”den der gang vi var til poledancing” historie, når du er i byen eller er sammen med venner – ingen kan beskylde dig for at være kedelig. En time sammen med gode venner i vores lokaler kan lede til mange fremtidige samtaler om teknikker, moves og om hvor sjovt det er at svinge rundt på en pole.

 

Kontakt os for specielle ønsker

Hvis du har nogle specielle ønsker til fødselsdagsaktiviteten anbefaler vi, at du kontakter os i god tid. På den måde har vi tid til at skræddersy arrangementet, så det bliver lige som du vil have det.

Prisen for arrangementet er 999 kr. for op til 4 personer. Er I flere koster det kun 125 kr. per person, så der er rig mulighed for at invitere en masse venner.

Vores kontaktinformation er:

Telefonnummer: 22 36 34 75

E-mail: info@houseofpole.dk