Skip to content

Vælg en afdeling:

Bliv franchisetager ved House of Pole

House of Pole består i dag af tre afdelinger, hvoraf den ene er en franchiseafdeling beliggende i Esbjerg. De to andre afdelinger er beliggende på Frederiksberg og i Slagelse, der både ejes og drives af Karina Paludan.

Fordelen ved at være ejer af en franchiseafdeling er, at du ikke behøver at opfinde den dybe tallerken. Det har Karina Paludan allerede gjort for dig med hendes koncept om, at poledance skal være sjov og leg i familiære omgivelser, hvor der er plads til forskelligheder. Det er under disse rammer, at du vil få mulighed for at udfolde dine kreative evner indenfor virksomhedsledelse, drift og forretningsudvikling.

 

Det tilbyder vi dig:

– At blive en del af et brand i vækst

– Frihed til at forme din egen virksomhed med et stærkt hovedkontor bag dig

– Gode muligheder for at udvide med flere polestudier

– Manualer, der har til formål at guide dig

 

Det forventer vi af dig:

– Engagement, personligt drive, viljen til at skabe en stærk virksomhed

– At du er en leder, der formår at motivere dine medarbejdere ud fra deres individuelle personligheder

– At dine instruktører får videreudviklet deres poledance evner, så de forbliver inspirerede og har nye tricks at lære eleverne

– At du er serviceminded overfor kunderne, og formår at skabe en behagelig, næsten hjemlig stemning i studiet

– Egenkapital: Du skal kunne stille med min. 150.000 i frie og ubehæftede midler

Har du evnerne og ønsket om at drive din egen virksomhed, og kan du se dig selv i ovenstående, så er det måske dig, vi leder efter.

Så går du med en lederrolle i maven og et ønske om at være din egen chef under allerede etablerede rammer, så ring 2234 3675 eller send en mail til info@houseofpole.dk og book et møde med Karina. Vi glæder os til at høre fra dig.

 Facade HoP slg