Skip to content

Vælg en afdeling:

SERVICES

Prøvetime

Book din prøvetime i dag.

 

Uanset om du vil prøve poledance, aerial yoga, hoop, silk eller dans, så er der mulighed for det hos os. Prøvetimen koster 49,- og du kan købe den her. 

Min veninde & jeg

Billigt medlemskab til to

 

Meld dig ind sammen med din veninde for kun 349,- pr/mdr. hver. Er du allerede medlem, så tag din veninde med til indmeldelse i studiet, så ændrer vi dit medlemskab. Køb det her.

Polterabend

Poledance prøvetime

Skal du afholde polterabend?

 

Så er dagen reddet med poledance. Det er sjovt, udfordrende og anderledes. Arrangementet varer i en time, og I kan tilkøbe show og forfriskninger. Send os en mail for booking – Book.

Om os


Læs mere om HoP-teamet i de følgende sektioner. Du finder resten af instruktørerne oppe under fanebladet “Om os”.

Anja Landgren

Anja

 

Anja er en inspirerende pige, der med sin gode energi formår at motivere deltagerne til at prøve nye spins og tricks i pole’n. Udover at dyrke poledance har Anja en hiphop baggrund, som HoP-eleverne kan nyde godt af på poledance timerne. Her bliver det tydeligt, hvordan poledance kan få en udtryksform, der er mere street. Efter en time med Anja, kan I være sikre på at være ømme i musklerne dagen efter.

Bjarke Hellden

Bjarke Hellden

 

Bjarke vil tage jer gennem en time af benhård træning. Han er vant til at undervise i parkour, og har en baggrund indenfor gymnastik, parkour, freerunning mm. Med sin flair for akrobatik og pole sport, vil han guide jer gennem teknikker og masser af styrkemæssige tricks. Han stillede op til Skandinavisk Pole mesterskab i maj 2014, og fik en flot 3.plads.

Karina Paludan

Karina_hoop2_kvadratisk

 

 

Karina er ejer af House of Pole og uddannet Cand. Soc. SEM fra Copenhagen Business School. Hun har danset siden 2009, og undervist siden 2010. Hun har en forståelse for, at ikke to personer er ens. Derfor tager hun også tit udgangspunkt i elevernes individualitet, når det kommer til tricks, og kombis såvel som dansetrin. Udover poledace, performer og underviser hun i også i hoop, som ses i billedet ovenover.

Kontakt os

House of Pole

Rolighedsvej 8G
1958 Frederiksberg C

Tlf. 22 36 34 75

info@houseofpole.dk

CVR. 34000778