Skip to content

Vælg en afdeling:

KarinaTiden er inde til at fejre din partner.

Hvad end der er tale om hendes fødselsdag, en begivenhed der skal fejres, eller bare fordi du elsker hende, er en gave altid et hit – især hvis den er uventet.

”Gaveide til hende” tilbud er der mange af. Traditionelle gaver som chokolade, blomster og smykker er der nok af, men hvad med at give en gave, som gavner din partner?

4 gode grunde til at gå til poledancing (til hende)
  • De fysiske fordele

Med poledance opbygger du muskler på kort tid – det tager ikke lang tid før du ser resultater (bare rolig, du behøver ikke at være nervøs for at blive på størrelse med en bodybuilder). Poledancing gør, at man når de ”besværlige” områder på kvindekroppen (arme, ryg, talje og hofter), der normalt kan være besværlige at få bugt med. Poledancing forbedrer også balance, koordination og ens adræthed.

 

  • Det er aldrig kedeligt

Poledancing er en af de sjoveste måder at motionere på, og de mange tricks, moves og rutiner gør, at der altid er noget nyt at gå i gang med. Jo bedre du bliver til poledancing, jo mere vil der blive ”låst op” for.

 

  • Opmuntring og venskab

Vi er ikke eksklusivt for kvinder, men størstedelen af vores kunder er kvinder, så det vil ikke være svært at finde ligesindede deltagere du kan komme i snak med. Alle der går til poledancing gør det for at forbedre dem selv på en eller anden måde. Du vil altså være omringet af kvinder der opmuntrer og konkurrerer på et venskabeligt plan med hinanden.

 

  • Du vil få det bedre

Ligesom ovenstående, vil du selv få det bedre af at dyrke poledancing, så det er bare med at komme i gang.

 

Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe med en gaveide til hende

Hvis du er overbevist om at poledancing er den perfekte gave, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på info@houseofpole.dk eller på 22 36 34 75