Skip to content

Vælg en afdeling:

Karina Paludan

Karina er ejer af House of Pole og uddannet Cand. Soc. SEM fra Copenhagen Business School. Hun har danset siden 2009, og undervist siden 2010. Hun har en forståelse for, at ikke to personer er ens. Derfor tager hun også tit udgangspunkt i elevernes individualitet, når det kommer til tricks og kombis, såvel som dansetrin.

 

 

 

 

 

Emilie

Emilie er vild med smidigheds tricks, og derfor underviser hun også flere af vores flexy timer. Hun er glad for spins og de dansemæssige aspekter af poledance med sin baggrund indenfor showdans, og der indgår derfor til tider kortere koreografier i begyndelsen af timen. Hun er desuden vild med akrobatiske udfoldelser, så du vil også komme til at prøve kræfter med hoved- eller håndstand på hendes timer

 

 

 

Kristvør

 

Kristvør er en yderst glad og smilende pige, og kommer du i dårligt humør, så garanterer vi for, at du går herfra glad. Her finder du en virkelig motiveret og udadvendt instruktør. Kristvør under viser i både Aerial hoop, Aerial silk og poledance. Hun taler flydende dansk og engelsk, men er oprindeligt færing.

 

 

 

 

 

 

 

Simone

Simone underviser både i pole og silk. Hendes baggrund som elitesvømmer giver hende en forkærlighed for at opbygge styrke med sin egen krop, hvilket kan ses på hendes timer. Hun ønsker at dele sin passion og glæde for sporten ved hjælp af godt humør og ved at sørge for at alle kan være med, samt bliver udfordret.

Derudover er hun vild med spins og kombinationer, så det vil derfor ofte indgå i hendes timer.

 

 

 

Stine

På Stines timer er kreativiteten i fokus. Sammen undersøger vi, hvordan vi bevæger os og hvordan vi finder det bedste flow. Stine underviser med udgangspunkt i elevernes individuelle niveau og hvordan hun kan motivere, til at flytte og søge nye grænser.

Stine er vild med smidighed – både på polen og på Flexy-timerne. Stine har altid et stræk eller et trick mere i ærmet, uanset hvor du er.

Samtidig skal træning være sjov, hvilket du vil opleve på hendes timer.

 

 

Sonia

Sonia har været i House of Pole siden 2014 og har generelt altid været glad for at udfolde sig akrobatisk, hvorfor poledance er en af hendes store interesser. Hun gik til springgymnastik som lille og har dyrket yoga og smidighed siden 2006, og hun kan godt lide smidigheds-poses samt hoved-, hånd- og albuestands. Hun har været underviser (i sprog) siden 2011, hvilket har givet hende stor forståelse for at sætte sig ind i elevens sted og se tingene fra deres synspunkt.

 

 

 

 

Nathalie

Nathalie er tidligere konkurrence gymnast, og uddannet cand. scient. idræt og sundhed fra SDU. Hun har undervist i utallige år i alt fra fitness til konkurrence gymnastik for både børn og voksne. I lyset af Nathalies baggrund som gymnast, sætter hun stor pris på præcision og styrke. Dette kommer især til udtryk i hendes opvarmning, og ikke mindst hendes tricks og combo’er.

 

 

 

 

Nicolas

Nicolas er besat af at bevæge sig. Han har afprøvet mange forskellige sportsgrene, allerede inden han startede til poledance og -fitness i 2014. Hans Martial arts baggrund er en inspirationskilde for ham, men også dansestile såsom hiphop, ballet, akrobatik og moderne dans.
Forbered dig på at gå i dybden med hvad kroppen kan formå, og få nye teknikker til at mestrer tricks på pole’n, som du ikke før troede var muligt.

 

 

 

Charlotte

Charlotte har trænet siden 2009 og undervist siden 2010.
Hun har erfaring indenfor forskellige genrer af poledance, blandt andet sportspoledance og artistisk poledance. Derudover har hun også erfaring indenfor aerial hoop.
Charlotte har dog også nydt at være elev gennem årene, da hun har taget workshops med Bendy Kate, Felix Cane, Heidi Coker, Anastasia Skukhtorova, Michelle Stanek – blot for nævne nogle få.
Charlotte sætter pris på teknik, linier samt flow, men først og fremmest, så handler det om et hyggeligt og uformelt træningsmiljø. Poledance er til, for at få dig til at smile!

 

Martian

Martian is here to introduce you to pole and hoop in the funniest and easiest way possible. Influenced by hip-hop and latin dances, you can feel the energy and enthusiasm in her classes as well as her passion for aerial sports. Being upside down is her second state of being and the first thing you will learn in her class is how to feel as comfortable as her – inverted. She adapts her style of teaching depending on her students and she has a trick for everyone and everything. The most used sentence in her class is “Of course you can!”

 

 

 

 

 

Pole Winter camp 2013 0587

 

 

Melina

Melina er vores græske instruktør. Hun har en baggrund som moderne danser og besidder både en styrke og fleksibilitet, som virker inspirerende på både kollegaer og elever. Melina har altid et nyt trick eller en ny kombination klar i ærmet, når hun underviser, da hun hele tiden ønsker at motivere og udfordre sine elever.

 

 

 

Historien bag

“Viljen til at ville, avler evnen til at kunne”


Tro kan flytte bjerg, og man kan når man virkelig vil. Dette mantra har Karina Paludan fulgt livet igennem – og det førte til, at hun stiftede House of Pole i 2012; for der var intet hun hellere ville, end at skabe sit eget sted. Et frirum fra hverdagens stress og jag, med hjemlig hygge og intimitet. Navnet skulle således afspejle disse kvaliteter og give en følelse af, at være mere end bare et almindeligt polestudie. Derfor faldt valget af navn på House of Pole. Her er leg, hygge og velvære i fokus; med plads til alle.

Det hele startede tilbage i 2008, hvor hun sammen med to veninder, begav sig ind i en verden af sjov og leg, kombineret med styrke og dans. Karina blev forelsket på stedet! Manglen på styrke og dansebaggrund var ikke nok til at stoppe hende. Hun har således danset fast siden 2009 og undervist siden 2010. House of Pole er således beviset på, at man kan hvad man vil!

 

 

“Der er intet mere fantastisk end at lave det man brænder for! Jeg glemmer helt tiden og folk omkring mig, både når jeg underviser og performer. Det bedste er at kunne mærke elevernes glæde når de udvikler sig. Det er helt igennem ægte, og et stort privilegium at kunne tage del i.”                                                                                                                  -Karina Paludan

 

Vores vision; at få alle til at finde glæde i motion, og dér igennem skabe bedre selvværd.
Vores mission er, at vi igennem poledance vil tilbyde mindeværdige oplevelser, der samtidig styrker krop og sjæl.

 

Vi GLÆDER os til at byde dig velkommen i vores poledance studie København!

 10428229_10154327462610716_6735898162311992324_o