Skip to content

Vælg en afdeling:

Var det noget med en uforglemmelig julefrokost i København?

Hos House of Pole kan vi tilbyde jer en julefrokost I sent vil glemme.

Sportspoledance arrangementet varer en time, som består af en introduktion til basis spins og tricks. Når vi er kommet igennem øvelserne er der tid til udstrækning.

Kombiner House of Pole med en traditionel julefrokost

Vores poledance arrangement varer en time, efterfulgt af mulighed for et hurtigt bad til deltagerne. Det passer perfekt til en traditionel dansk julefrokost, hvor man ofte mødes ved et spisested og guffer løs til den store guldmedalje. En times underholdende poledancing, der får pulsen og humøret i vejret, er en perfekt opvarmning til resten af aftenen.

 

Julefrokost København

 

Specielle ønsker

Hvis I har nogle idéer til, hvad I godt vil have med til julefrokosten, eller hvis I har nogle specielle ønsker, skal I blot kontakte os på forhånd, så vi har god tid til at arrangere en uforglemmelig julefrokost i København for jer. I kan finde vores kontaktinformation i bunden af denne side.

Arrangementet koster 999,- for 4 personer. Er I flere, koster det 125,- per efterfølgende person.

 

Kontakt os for at høre mere om en uforglemmelig julefrokost i København

Hvis I kunne tænke jer at vide mere om House of Pole, julefrokosten, poledancing eller noget helt andet, er I velkomne til at kontakte os. Det kan I gøre ved at sende en mail til info@houseofpole.dk eller ved at ringe til 22 36 34 75. Hvis I sender en mail, stræber vi altid efter at svare inden for 2 arbejdsdage.

I kan også kigge forbi og tage en snak med en medarbejder, samt se vores lokaler. Du finder vores lokaler lige ved siden af Forum station.