Skip to content

Vælg en afdeling:

Finder du ikke svaret på dit spørgsmål, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. 

Hvad er sportspoledance?

Sportspoledance er en af de nyeste former at dyrke fitness på. Det er dans og leg kombineret med styrkeøvelser. Fordelen ved denne sport er, blandt andet, at det er funktionel træning. Det betyder at flere muskelgrupper bliver trænet på samme tid. Derudover, så er det en sport for alle, da man sagtens kan tage det i sit eget tempo. Læs mere her – poledance

 

Hvilket hold skal man booke sig på første gang?

Er det allerførste gang du skal danse, så er det på ‘Pole Beginners’ du skal booke dig. Din prøvetime er gratis ved samtidig oprettelse af medlemskab. Book dig via vores online shop. Læs mere under book en prøvetime.

 

Hvad skal man have på?

De første par gange kan man med fordel tage et par løstsiddende bukser på, som eventuelt kan smøres op over knæene, og en helt almindelig top. Det er en god idé ikke at tage creme på hænderne samme dag, da det så kan være svært at holde fast på pole’en.

 

Skal man have danset eller trænet før?

Nej. Det er ikke nødvendigt at have danset før man starter. Til gengæld opdager du, at både motorik og balance hurtigt forbedres. Det vil være en fordel at have trænet før, men bestemt ikke en nødvendighed. I undervisningen bygger/træner vi langsomt de forskellige muskelgrupper op, og du mærker rigtig hurtigt, hvordan spins og andre øvelser bliver nemmere.

 

Er det ikke erotisk dans?

Nej, men der er mange fordomme omkring sporten, især fordi pole’en er det fitness redskab, som bliver anvendt . Poledance stammer godt nok fra stripteasens verden, men er nu blevet en af de sjoveste måder at dyrke fitness og konditionstræning på. Hos House of Pole lægger vi vægt på træningsdelen, og ikke så meget på de “erotiske” bevægelser.

Hvor ligger House of Pole?

Du finder vores præcise adresser i bunden af siden:

KøbenhavnSlagelseEsbjerg