Skip to content

Vælg en afdeling:

Skal du arrangere polterabend i København for en god veninde?

Hos House of Pole har vi god erfaring i polterabender. Det eneste du skal gøre er at kontakte os med en tid og dato – så skal vi nok klare den derfra.

Poledancing er en sjov og udfordrende aktivitet. Selvom du er nybegynder, vil du hurtigt kunne komme i gang med poledancing. Vores instruktører er dygtige til at lære fra sig og du vil hurtigt finde ud af de grundlæggende tricks og spins, som der så kan bygges videre på.

Vi lægger altid blidt ud med opvarmning, efterfulgt af de grundlæggende tricks og spins. Når alle er med, går vi videre til mere avancerede øvelser, alt imens vi samtidig får rørt lattermusklerne (poledancing er en rigtig underholdende aktivitet). Under forløbet vil der være tid til at tage billeder og optage video, som med et glimt i øjet kan vises til partneren af festens midtpunkt.

Du kan læse mere om poledancing på denne side.

Ikke kun for kvinder
Poledance polterabend

Poledance polterabend

Størstedelen af vores kunder er kvinder, men vi er ikke eksklusivt for kvinder. Mænd er selvfølgelig lige så velkomne i House of Pole.

Specielle ønsker

Hvis i har nogle specielle ønsker, ser vi gerne, at I kontakter os i god tid. På den måde har vi mulighed for at gøre arrangementet så perfekt som muligt, så det passer til poltens ønsker. Vores kontaktinformation kan du finde i bunden af denne side.

Kontaktinformation

Du kan vælge enten at ringe til os på 22 36 34 75 eller sende en e-mail til info@houseofpole.dk. Vi svarer altid på e-mail henvendelser inden for 2-3 arbejdsdage.