Skip to content

Vælg en afdeling:

Den allerførste lektion i polefitness

Karina

Det er på ’Pole Beginners’ timen, at du stifter dit første bekendtskab med pole’en. Efter en grundig opvarmning, gennemgår vi et par af de forskellige spins og muligvis et par dansetrin. Sidst på timen er der mulighed for lidt leg, efterfulgt af udstrækning.

 

Online køb af prøvetime/medlemskab:

Vælg mellem de forskellige afdelinger: KBH – Slagelse

 

Din første prøvetime koster kr. 49,-, men trækkes fra ved samtidig indmeldelse. Du kan købe prøvetimen eller medlemskab på vores online shop. Du vil kort tid efter modtage en velkomst mail med login oplysninger. Check gerne dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget den inden for relativ kort tid. Vi har ingen aldersgrænse, men er du under 18 år, skal vi bruge en værges underskrift, når du dukker op til din prøvetime.

Skema:

KBH – Slagelse 

 

Har du prøvet poledance før?

Har du danset før, men er i tvivl om hvilke timer du kan komme med på, så læs mere under holdbeskrivelser. Har du allerede været til en prøvetime, og vil du gerne melde dig ind, kan du gøre det via vores online shop. Du kan se her, hvilke ting du skal huske ved fremmøde.

Hos House of Pole lægger vi vægt på, at poledance er en fitness form, hvor hele kroppen styrkes. Leg og træning er således i højsædet, og vores træning er åben for både piger og fyre.