Skip to content

Vælg en afdeling:

Din første lektion i polefitness

Poledance er en sjov og udfordrende sport, hvor det lidt føles som leg. Da det er funktionel træning får du trænet hele kroppen på én gang, og så er det rigtig god bækkenbundstræning også. Poledance og polefitness bruges ofte i flæng, men på en poledance time er der koreografi og på polefitness timer er der ikke. Vores polefitness timer hedder dog Pole Position. Hos House of Pole lægger vi vægt på, at poledance er en fitness form og vores træning er åben for både pige og fyre. Hvis du vil læse mere om hvad poledance er og gør for dig, så klik på nedenstående knap. 

Forløb

Den første time hedder “Pole Beginners” og er for nye, der aldrig har prøvet poledance før. Timen starter med en grundig opvarmning og derefter bliver du sat grundigt ind i basis teknikker. Du vil lære at svinge rundt om polen i forskellige positioner. Sidst på timen vil vi prøve at hænge med hovedet nedad eller klatre til tops. Hvis du ønsker at få taget et billede, så spørg instruktøreren til sidst på timen. Der må nemlig ikke tages billeder undervejs, da det er vigtigt, at alle føler sig tilpas.

Har du prøvet poledance før, så kan du læse mere om vores holdbeskrivelser

Dette får du

  • En sjov time
  • Udfordring og motivation
  • Instrukser fra en af vores dygtige instruktører

Praktisk info

Tag gerne shorts indenunder et par leggins/bukser. Nogle gange er det godt at have bukser på og andre gange skal vi bruge bar hud for at hænge fast. Tanktop/t-shirt eller andet du føler dig tilpas i er meget fint. Vi træner på bare tæer. Vær opmærksom på, at håndcreme kan få dig til at glide, så undgå det på selve dagen. 
Se hvordan vores pole timer ligger under skema

Booking

Du kan booke din første time eller meld dig ind via knappen lidt længere nede. Prøvetimen koster kun 49,- Melder du dig ind i studiet, så trækker vi de 49,- fra, som du har betalt for din prøvetime.
Kort tid efter oprettelse vil du modtage en velkomstmail med link til booking. Check gerne dit spamfilter. 

Vores aldersgrænse er 15 år. Er du under 18, så skal du bruge en forælder til at signerer for dig ved oprettelse.