Skip to content

Vælg en afdeling:

Leder du efter et sted der kan hjælpe med teambuilding i København?

Teambuilding Traditionelt set går firmaer til coaches, tovtrækning i skoven og orienteringsløb, når de skal ryste nye medarbejdere sammen med resten af firmaet. Men hvorfor ikke prøve noget utraditionelt i år?

Poledancing er stadig tabu i mere konservative kredse, men flere og flere virksomheder har i senere tid meldt sig under poledancing-fanen, når der skal teambuildes – og det er der god grund til.

Poledancing er en underholdende og fysisk krævende aktivitet, men samtidigt virkelig sjovt.

 

Begynderkusus i poledancing

Hos House of Pole stiller vi en instruktør til rådighed under hele forløbet. Instruktøren vil lære jer de mest grundlæggende teknikker, spins og positioner. Vi går meget grundigt igennem forløbet, så vi kan få alle medarbejdere med. Arrangementet varer en time, og efter øvelserne med instruktøren er der mulighed for at prøve andre ting som for eksempel at hænge på hovedet og klatring.

Til vores teambuilding arrangement skal I som grupper også give hinanden point. Den gruppe som klarer sig bedst, bliver erklæret dagens vinder.

 

Hvis du har specielle ønsker

Hvis du har nogle specielle ønsker til firmaets teambuilding, anbefaler vi at du kontakter os i god tid. På den måde har vi tid til at skræddersy arrangementet, så det bliver lige som du vil have det.

Prisen for arrangementet er 999 kr. for op til 4 personer. Er i flere koster det kun 125 kr. per person, så der er rig mulighed for at invitere en masse venner.

 

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde af teambuilding i København

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om poledancing, House of Pole, teambuilding eller noget helt andet, er du velkommen til at kigge rundt på vores hjemmeside, eller kontakte os på følgende nummer: 22 36 34 75. Vi sidder klar ved telefonen mandag til fredag fra 9 til 13.

Du kan også vælge at sende en mail til info@houseofpole.dk. Vi stræber efter at besvare e-mail henvendelser inden for 2 arbejdsdage.